Persondatapolitik

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
For at kunne sende varen til dig, samarbejder vi med fragtfirmaerne Post Nord og GLS, hvor vi indtaster navn, adresse, tlf.nr og mailadresse i det omfang det er nødvendigt. Vi registrerer din IP-adresse ved et evt. køb af sikkerhedsmæssige årsager. 
Personoplysningerne registreres hos UNIKA LIVSSTIL I/S og transmitteres og opbevares sikkert elektronisk i fem år i ukrypteret form, hvorefter oplysningerne slettes. Det er kun betroede medarbejdere i UNIKA LIVSSTIL I/S der har adgang til dine informationer.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.unikalivsstil.dk er UNIKA LIVSSTILS ejere Rolf Philip og Martin Thor Eriksen-Bisgaard.  
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@unikalivsstil.dk Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondataloven.